Pobjednici susjedskog okršaja

Na mnogo načina povezani smo s osnovnom školom u Ilićima, neraskidivim vezama, koje redovito održavamo i jačamo. No, kada se susrećemo na športskim borilištima, arenama i raznoraznim terenima, nema popuštanja i sve iskri od želje za pobjedom.

Ove godine naši momci su Ilićane procijenili kao favorite skupine, jer doista njihovu ekipu sačinjavaju stasiti i talentirani učenici. No, nipošto naši igrači nisu otišli na natjecanje s premisom da budu topovsko meso. Usuglasili su se kako će dati sve od sebe i boriti se do krajnjih granica.

Upravo su takvi i bili – rastrčani, borbeni, predani zadatku, požrtvovni… Kada je tako, onda i lopta sluša, sreća pomazi i eto pobjede od 2:0, koja uprkos jednom porazu, daje nadu za prolazak skupine, ako u ponedjeljak budemo bolji od nogometaša iz Rodoča.

Pojedince u ekipnim natjecanjima ističemo samo u vanrednim situacijama, pa ćemo ovoga puta govoriti o ekipi u kojoj su samo dva učenika devetaši, dok su svi ostali mlađi. Neke naše dječake je bilo pomalo i komično vidjeti pored neboderskih igrača iz Ilića. Međutim, kada bi u nogometu najznačajnija bila visina i snaga, Messi i Modrić ne bi bili tu gdje jesu. Važno je srce koje se ne predaje! Takva srca kucala su ispod dresa kod svih naših igrača – od briljantnoga vratara, preko neprelazne obrane do hrabrih napadača!

Borit će se ova ekipa i u ponedjeljak, dat će sve od sebe, jer ti igrači drugačije i ne znaju, a kada je tako, rezultat stvarno nije u prvome planu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *