Bratska pomoć koja se ne zaboravlja

Ovoga ljeta su predstavnici Hrvatske zajednice Hercegovina Stuttgart našoj Školi donirali značajna financijska sredstva, koja ćemo iskoristiti za nabavku sedam prijenosnih računala, prijeko nam potrebnih za izvođenje kvalitetnije nastave.

Ovakva i još nebrojeno mnogo sličnih gesta, od strane predstavnika hrvatske dijaspore, dokaz su da ovi ljudi kontinuirano imaju itekako značajnu ulogu za život Hrvata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Oni koji nas nisu zaboravili devedesetih, kada je trebalo zbiti redove i biti najjači, ne zaboravljaju nas i danas, kada nam se valja boriti znanjem, radom i učenjem, te iskoristiti kvalitetno intelektualne potencijale, kojih našem narodu nikada nije manjkalo.

Svim članovima Hrvatske zajednice Hercegovina Stuttgart upućujemo riječi iskrene zahvale! Također koristimo prigodu kako bismo se na ovome mjestu zahvalili našoj roditeljki, gospođi Marseli Matković, koja je upoznala donatore s našim potrebama i koordinirajućim djelovanjem Školi osigurala donaciju. Hvala od srca!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *