Ispisali školsku povijest

Kada se plasiraš u polufinale nekoga natjecanja, podrazumijeva se kako očekivanja rastu i budi se želja da staviš neku kolajnu oko vrata. Velika očekivanja nužna su za velike rezultate, ali su i uzrok razočarenja, ako ne budu ispunjena.

Ipak, kada su naši nogometaši u pitanju, razočarenju, tuzi i potištenosti nema mjesta. Zašto? Na to pitanje nije moguće odgovoriti ovdje, ma koliko slova, rečenica i redaka koristili. Jasan odgovor imaju samo oni koji su utakmice naših nogometaša gledali. Nije manjkalo htijenja, žara i borbenosti, a kada izgubiš nakon udaraca s bijele točke, opravdano možeš konstatirati kako je nedostajalo športske sreće.

Utakmica koju smo odigrali za 3. mjesto, praktički protiv prve postave našega Zrinjskoga u tome uzrastu, dugo će nam buditi ponos, mada smo izgubili 3:2. Ponosni smo zbog osvojenoga 4. mjesta, a još smo ponosniji što smo ga osvojili s generacijom istinskih ratnika, za koje smo uvjereni kako će takvi borbeni ostati uvijek, te hrabro prolaziti kroz sljedeće, ne samo nogometne, nego i životne izazove.

Momci, OŠ Cim Mostar ponosna je jer vas ima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *